Η ομάδα μας

 

Εγγλέζου ΦανήΑς ξεκινήσουμε από την υπεύθυνη του σταθμού Εγγλέζου Φανή.
Απόφοιτη, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με διπλωματική εργασία, με θέμα:
"Άσκηση και σακχαρώδης διαβήτης τύπου Ι" , με μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με θέμα "Άσκηση και Υγεία" και μεταπτυχιακή διατριβή με θέμα: "Η επίδραση της βιταμίνης C και Ε στον μυϊκό τραυματισμό και στον μεταβολισμό της γλυκόζης, μετά από οξεία και χρόνια άσκηση". Με πλήθος εργασιών κατά τη διάρκεια των σπουδών, τόσο στα παιδαγωγικά όσο και στη βιοχημεία. Παρακολούθηση και συμμετοχή σε αρκετά συνέδρια ιατρικού και παιδαγωγικού περιεχομένου. Αυτό, όμως που την κέρδισε, ήταν η διαπαιδαγώγηση και ενασχόλησή της με τα παιδιά, έτσι ήρθε η ιδέα του "μήλου κάτω απ’τη μηλιά"!

 
 

Ευτυχία Τάτση

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρες βρεφονηπιοκόμους και νηπιαγωγούς που αγαπάνε τα παιδιά και γεμίζουν δημιουργικά τις ώρες τους. Κύριο μέλημά τους είναι η φροντίδα τους και η σωστή διαπαιδαγώγησή τους.

 

 
 

Κλαίρη (Κλεοπάτρα) ΠαπαβασιλείουΧωρίς τη βοήθεια της διαιτολόγου μας, τα παιδιά σας δε θα είχαν σωστή δίαιτα.
Εδώ ήρθε με τις γνώσεις της η Κλαίρη (Κλεοπάτρα) Παπαβασιλείου είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του τμήματος "Διατροφής και Διαιτολογίας" του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.

Με την βοήθειά της δημιουργήσαμε ένα εβδομαδιαίο μενού με φρούτα, λαχανικά και φαγητά της κάθε εποχής πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ένα νήπιο για να αναπτυχθεί σωστά.

 
 

Επίσκεψη του παιδιάτρου μας Σωφρονίδη Σωφρόνιο (2 φορές κάθε μήνα) για εξέταση των παιδιών.

Παιδίατρος Σωφρονίδης Σωφρόνιος
Βιογραφικό

Σωφρονίδης Σωφρόνιος Βιογραφικό