Η ομάδα μας

 

Εγγλέζου ΦανήΑς ξεκινήσουμε από την υπεύθυνη του σταθμού Κάλλη Δάφα.
Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Πρακτική άσκηση σε τμήματα προσχολικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Παρακολούθηση και συμμετοχή σε σεμινάρια του Πανεπιστημίου, όπως οι Φυσικές Επιστήμες στην προσχολική εκπαίδευση και σεμινάρια διαπολιτισμικής εκπαίδευσης. Επίσης ασχολήθηκε επί σειρά ετών με την προετοιμασία της Ελληνικής Γλώσσας και με μαθηματικές λύσεις σε μαθητές Δημοτικού. Αυτό όμως που την κέρδισε, ήταν η διαπαιδαγώγηση και ενασχόληση της με τα παιδιά!

 
 

Ευτυχία Τάτση

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρες βρεφονηπιοκόμους και νηπιαγωγούς που αγαπάνε τα παιδιά και γεμίζουν δημιουργικά τις ώρες τους. Κύριο μέλημά τους είναι η φροντίδα τους και η σωστή διαπαιδαγώγησή τους.

 

 
 

Συνεργασία με την Καρανικόλα Ήρα - Λογοθεραπεύτρια. Η οποία με τις γνώσεις και την εμπειρία της μπορεί να αντιληφθεί και να θεραπεύσει τυχόν διαταραχές λόγου και επικοινωνίας των παιδιών, καθώς και μαθησιακές δυσκολίες.

Λογοθεραπεύτρια
 
 

Συνεργασία με το γραφείο της κυρίας Ασπασίας Ρήμου, Ψυχολόγου/Λογοπεδικού: Συμβουλευτική παιδιών και ενηλίκων, και τις συνεργάτιδες της Νικολή Σοφία – Ψυχολόγος/Λογοπεδικός και Νικολακάκη Ιωάννα – Ειδική Παιδαγωγός. Οι οποίες με τις γνώσεις τους κι την άρτια εκπαίδευση τους είναι σε θέση να εκτελούν διερευνητικά test στα παιδιά και να αντιλαμβάνονται τυχόν προβλήματα στην ομιλία και την αντίληψη των παιδιών, καθώς θα πραγματοποιούν και συμβουλευτική γονέων στο χώρο του σταθμού.

 
 

Επίσκεψη του παιδιάτρου μας, Ντάφλου Ανδρέα (1 φορές κάθε μήνα) για εξέταση των παιδιών.

Παιδίατρος