Δεκ
20

Ένα ελατάκι για τον Τάκη

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκδήλωση για το 2013, στον χώρο του σταθμού μας! Ήταν η αφήγηση του παραμυθιού, του Ευγένιου Τριβιζά, με τίτλο: "Ένα ελατάκι για τον Τάκη" , από την παιδοψυχολόγο, Στέλλα Αντωνίου. Τα παιδιά, όπως και οι γονείς περάσανε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο απόγευμα, όπου τα παιδιά, μετά το τέλος της αφήγησης, ζωγράφισαν ότι τους έκανε εντύπωση από το παραμύθι, όλα μαζί, σε μεγάλα χαρτόνια! Φεύγοντας, πήραν μαζί τους από ένα ελατάκι ο καθένας!!! Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους παρευρέθηκαν, και την Στέλλα για την αφήγηση και την επιλογή του παραμυθιού.

Νοε
30

Ξεκινώντας το παιχνίδι από το τέλος

Το Σάββατο 30/11/2013, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με θέμα "Ξεκινώντας το παιχνίδι από το τέλος…" με ομιλητή τον Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Ιατρού Γιώργο. Η εκδήλωση απευθύνόταν σε νηπιαγωγούς, δασκάλους, γονείς και σε κάθε ενδιαφερόμενο! Μέσα από ενεργό σημμετοχή γνωρίσαμε τα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού, τα είδη και τις λειτουργίες του και τους σωστούς τρόπους θέσπισης ορίων στα παιδιά και στο παιχνίδι τους! Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία σας!

www.findkastoria.gr - Ενδιαφέρουσα εκδήλωση του Βρεφονηπιακού σταθμού “Το Μήλο κάτω απ’ τη Μηλιά”

Οκτ
26

Βιβλιοπαρουσίαση - ...και τα σκυλιά τρελάθηκαν...

Στα πλαίσια των παράλληλων δράσεων, που θα συμβαίνουν στον βρεφονηπιακό μας σταθμό, την κορδέλα έκοψε ο Κος Έκτωρας Ιωάννου, με την παρουσίαση του παιδικού του βιβλίου "...και τα σκυλιά τρελάθηκαν..." , από τις εκδόσεις ΖΗΤΗ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26/10/2013. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και ελπίζουμε να σας δούμε σε επόμενες εκδηλώσεις...