Εκδηλώσεις

Επιθυμία μας είναι να έχουν τα παιδιά τις ομορφότερες εμπειρίες μέσα από τις εκδηλώσεις, που θα λαμβάνουν χώρα, στον χώρο του βρεφονηπιακού μας σταθμού και οι γονείς να ενημερώνονται, για τα όσα τους απασχολούν ή τους προβληματίζουν! Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας, σε μία από τις επόμενες εκδηλώσεις, που ετοιμάζουμε για εσάς και τους μικρούς μας φίλους!

 

Φεβ
17

Κέλετρον - Αγάπη Για Το Παιδί

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Σύλλογο "Κέλετρον - Αγάπη Για Το Παιδί" , για μια υπέροχη εκδήλωση με πρωταγωνιστες τα παιδια!
Δε θα μπορούσαμε να λείπουμε από μια τέτοια εκδήλωση!
Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση, τον Κύριο Νικολόπουλο και την ομάδα του!
Είμαστε πάντα κοντά σε όσους θέλουν να προσφέρουν!

Σεπ
09

Κέλετρον - Αγάπη Για Το Παιδί

Όσο υπάρχουν άνθρωποι στην πόλη μας που αγαπάνε και νοιάζονται για τα παιδιά, εμείς θα είμαστε δίπλα τους! Ευχαριστούμε πολύ το Κέλετρον Αγάπη Για Το Παιδί για την πρόσκλησή τους και συγχαρητήρια για τις εκδηλώσεις τους!

Δεκ
23

Γιαγιάδες Εν Δράση

Στις 23/12/2015, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τις γιαγιάδες και τα εγγόνια τους, στο χώρο του βρεφονηπιακού μας σταθμού! Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην ανάγνωση αποσπασμάτων από τα βιβλία της Κα Ουρανίας Μπάγγου και τις γιαγιάδες που μοιράστηκαν τις ιστορίες τους με όλους εμάς!

 
Σεπ
13

Παιχνίδια στην Χλόη

Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Χλόη-Φουντουκλή για την πρόσκληση και την πρωτοβουλία του να χαρίσει απλόχερα χαμόγελα και ευτυχία στα παιδιά! Θα είμαστε πάντα δίπλα τους!

     
Αυγ
02

Παιχνίδια στην Χλόη

Στις 2 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τα παιδιά, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου, Φουντουκλή- Χλόη, όπου ζωγραφίσαμε και κάναμε καλοκαιρινές χειροτεχνείες!
Ευχαριστούμε πολύ τον Πολιτιστικό Εξωραιστικό Σύλλογο Φουντουκλή-Χλόη και όλους όσους συμμετείχαν στο απογευματινό event του Συλλόγου για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Είς το επανιδείν!

Μαϊ
14

18η Ανθοκομική Έκθεση

Ευχαριστούμε και φέτος τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο, "Φουντουκλή- Χλόη" , και τον πρόεδρό του Κο Ζαντίδη Χαράλαμπο, για την πρόσκλησή του, να συμμετάσχουμε στις παράλληλες εκδηλώσεις που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία. Ήταν χαρά μας που παρευρεθήκαμε στην τοποθεσία "Βρύση- Φουντουκλή" στις 9 και 10 Μαίου 2015, με τους μικρούς μας φίλους να κατασκευάζουν τις δικές τους χειροτεχνίες και ζωγραφιές, από ανακυκλώσιμα υλικά και όχι μόνο!
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Απρ
09

2ο camp μαγειρικής

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το 2ο Camp μαγειρικής στις 6-7-8 Απριλίου 2015, με τον chef Βαλάντη Τζόγκανο, με μεγάλη επιτυχία! Πανέτοιμοι οι junior master chef, ξεδίπλωσαν τις μαγειρικές τους ικανότητες! Οι μικροί μας φίλοι, μαγείρεψαν, δημιούργησαν και ολοκλήρωσαν τον κύκλο μαθημάτων λαμβάνοντας, πιστοποιητικό παρακολούθησης και ένα βιβλίο συνταγών!

 
Μαϊ
13

17η Ανθοκομική Έκθεση

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο "Φουντουκλή- Χλόη" , και τον πρόεδρό του Κο Ζαντίδη Χαράλαμπο, για την πρόσκλήση τους την οποία και αποδεχτήκαμε με χαρά! Συμμετείχαμε και εμείς στις παράλληλες εκδηλώσεις της 17ης Ανθοκομικής έκθεσης, στις 9,10,11 Μαίου 2014, στην περιοχή "Βρύση-Φουντουκλή" . Εκεί φτιάξαμε με τους μικρούς μας φίλους που επισκέφθηκαν την ανθοκομική, χειροτεχνίες, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, ζωγραφιές και το κυριότερο περάσαμε ευχάριστα την ώρα μας!!! Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους παρευρέθηκαν κοντά μας και ανυπομωνούμε για την επόμενη εκδήλωσή μας!

Απρ
24

1ο camp μαγειρικής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο camp μαγειρικής, στις 14-15-16 Απριλίου 2014, με τον chef Βαλάντη Τζόγκανο. Τα παιδιά ξεδίπλωσαν το μαγειρικό τους ταλέντο, πήραν πρωτοβουλίες, βάλανε τη φαντασία τους να δουλέψει, αλλά το κυριότερο, πέρασαν ευχάριστα και δημιουργικά τα πρωϊνά τους!!! Πήραν τα πιστοποιητικά παρακολούθησής τους και ένα βιβλίο με τις συνταγές που μαγείρεψαν για να τις δοκιμάσουν και στο σπίτι, οι junior chef!