Σχετικά με εμάς

Ένα όνειρο χρόνων, έγινε πραγματικότητα! "Η μηλιά μας", είναι έτοιμη να υποδεχθεί το δικό σας "μηλαράκι"

Ο βρεφονηπιακός μας σταθμός ετοιμάστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και αγάπη. Θα μας βρείτε στις εγκαταστάσεις μας, στην οδού Γράμμου 230, σε έναν νέο, ανενεωμένο, ζεστό και μεγάλο χώρο!

Το πρόγραμμα μαςΤο πρόγραμμα μας
Το πρόγραμμα του σταθμού μας, εκτός από πολύ παιχνίδι, μέσα και έξω, στην αυλή μας, είναι φτιαγμένο για την κάθε ηλικία ξεχωριστά. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε τα προγράμματά μας, ανάλογα με τις εποχές. Όπως τον κάθε μήνα, της κάθε εποχής συμβαίνουν διαφορετικά πράγματα, έτσι θα συμβαίνει και στη "μηλιά μας".

Μέσα στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται:
Η μάθηση, η αγάπη για το βιβλίο, η φυσική αγωγή, τα καλλιτεχνικά, εκδηλώσεις σχολικών εορτών και αργίες.

Τα τμήματά μας
Τα τμήματά μας, είναι δύο, ένα για βρέφη (0-2,5 χρόνων) και ένα για νήπια (3 χρόνων εώς υποχρεωτική εκπαίδευση). Το κάθε τμήμα έχει το δικό του χώρο, που ικανοποιεί τις δικές τους ανάγκες.

Ωράριό λειτουργίας
Το ωράριό μας, θα είναι τις καθημερινές, από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 έως 16:00. Η χρήση της αυλής θα μπορεί να γίνεται καθημερινά, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Οι παροχές μας
Στις παροχές μας, συμπεριλαμβάνεται, πρωϊνό, δεκατιανό και μεσημεριανό με εβδομαδιαίο μενού καθώς και επίσκεψη της παιδιάτρου μας Ντάφλου Ανδρέα (1 φορές κάθε μήνα) για εξέταση των παιδιών.
"Η Μηλιά μας", συνεργάζεται και με την Ρήμου Ασπασία - Ψυχολόγος/Λογοπεδικός, Νικολή Σοφία – Ψυχολόγος/Λογοπεδικός και Νικολακάκη Ιωάννα – Ειδική Παιδαγωγός η οποίες με τις γνώσεις τους και την άρτια εκπαίδευσή τους είναι σε θέση να εκτελούν διερευνητικά test, στα παιδιά, και να αντιλαμβάνονται τυχόν προβλήματα στην ομιλία και την αντίληψη των παιδιών.

Μέλημά μας είναι, μέσα από το παιχνίδι να επιτυγχάνετε η μάθηση. Μέσα από τη δημιουργική απασχόληση, θέλουμε να είναι ευχαριστημένα και τα παιδιά, αλλά και οι γονείς!