Σχετικά με εμάς

Ένα όνειρο χρόνων, έγινε πραγματικότητα! "Η μηλιά μας", είναι έτοιμη να υποδεχθεί το δικό σας "μηλαράκι"

Ο βρεφονηπιακός μας σταθμός ετοιμάστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και αγάπη. Μετά την επιτυχία της πρώτης χρονιάς μας, στις εγκαταστάσεις μας, στη Β. Παραλία, αλλάζουμε γειτονιά και πηγαίνουμε σε έναν νέο, ανενεωμένο και μεγαλύτερο χώρο, επί της οδού Γράμμου 230!

Το πρόγραμμα μαςΤο πρόγραμμα μας
Το πρόγραμμα του σταθμού μας, εκτός από πολύ παιχνίδι, μέσα και έξω, στην αυλή μας, είναι φτιαγμένο για την κάθε ηλικία ξεχωριστά. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε τα προγράμματά μας, ανάλογα με τις εποχές. Όπως τον κάθε μήνα, της κάθε εποχής συμβαίνουν διαφορετικά πράγματα, έτσι θα συμβαίνει και στη "μηλιά μας".

Μέσα στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται:
Η μάθηση, η αγάπη για το βιβλίο, η φυσική αγωγή, τα καλλιτεχνικά, εκδηλώσεις σχολικών εορτών και αργίες.

Τα τμήματά μας
Τα τμήματά μας, είναι δύο, ένα για βρέφη (0-2 χρόνων) και ένα για νήπια (3-5 χρόνων). Το κάθε τμήμα έχει το δικό του χώρο, που ικανοποιεί τις δικές τους ανάγκες.

Ωράριό λειτουργίας
Το ωράριό μας, θα είναι τις καθημερινές, από Δευτέρα έως Παρασκευή 8π.μ. έως 3μ.μ. Λειτουργούμε και τα απογεύματα μετά από συνεννόηση μεταξύ γονέα και διδασκόντων. Η χρήση της αυλής θα μπορεί να γίνεται καθημερινά, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Οι παροχές μας
Στις παροχές μας, συμπεριλαμβάνεται, πρωϊνό, δεκατιανό και μεσημεριανό με εβδομαδιαίο μενού προτεινόμενο από την διαιτολόγο μας Κλεοπάτρα Παπαβασιλείου καθώς και επίσκεψη της παιδιάτρου μας Ελευθερία Μαυρογένη-Βαρσάμη (2 φορές κάθε μήνα) για εξέταση των παιδιών.
"Η Μηλιά μας", συνεργάζεται και με την λογοθεραπεύτρια Ήρα Καρανικόλα, η οποία με τις γνώσεις της και την άρτια εκπαίδευσή της είναι σε θέση να εκτελεί διερευνητικά test, στα παιδιά, και να αντιλαμβάνεται τυχόν προβλήματα στην ομιλία και την αντίληψη των παιδιών.

Μέλημά μας είναι, μέσα από το παιχνίδι να επιτυγχάνετε η μάθηση. Μέσα από τη δημιουργική απασχόληση, θέλουμε να είναι ευχαριστημένα και τα παιδιά, αλλά και οι γονείς!